Reklaam sulgub sekundi pärast

Desiree retseptinurk: peedi-kitsejuustu risoto

Desiree Mumm

Risoto
Risoto — FOTO: Desiree Mumm

Suured pühad on möödas ja nagu eestlastele kombeks, kuulub pühadelaua juurde ikka seapraad või mõni muu liharoog. Sellele on aga hea vaheldus peedi-kitsejuustu risoto.

Vaja läheb:

Aurutatud peet

Toidukoor

Kitsejuustust toorjuust

Kitsejuust

Parmesan

Basiilik

Risotoriis

Valmistamine:

  1. Keeda risotoriisi 20 minutit
  2. Köögikombainis sega aurutatud peet, toidukoor ja kitsejuustust toorjuust
  3. Sega kuni segu on ühtlane
  4. Aseta segu pannile väiksele tulele ning riivi sisse parmesani ja lisa kitsejuustu
  5. Kurna riis
  6. Sega riis segule hulka
  7. Kuumuta ja sega
  8. Serveeri basiilikuga

Kommentaarid puuduvad