Brigitte Susanne Hundi elulooraamatust võib leida kolme tema lemmikuima roa retseptid, mis on juhtumisi samad, mida meelelahutaja kokkas telesaates "Joel Ostrati suur õhtusöök". Kuna head toitu pole kunagi liiga palju, taasavaldame need retseptid! Brigitte kirjeldab oma raamatus, kuidas ta andis endast kõik, et saade õnnestuks ja valis just täpselt sellised retseptid, mida ta ka ise telliks ja sööks. "Ma jäin oma tööga sada protsenti rahule: seda juhtub harva. Sain kolme hooaja parima tulemuse. See oli ka üks mu lemmikprojekte läbi aegade, sest armastan kokakunsti ja võistlemist. Eriti, kui viimane päädib võiduga," meenutab ta. Hunt serveeris saates kolme rooga, mille retseptid nüüd taasavaldame! EELROOG: Böff à la tartar 280 g veise sisefilee 30 g šalottsibul 3 spl sojakaste2 spl seesamiõli1 spl must riisiäädikas10 g seesamiseemned Ume ploomigaMaitsestamiseks: sool, pruun suhkur, pipar Valmistamine: Lõika veise sisefileest kuubikud (umbes 5×5 mm). Marineeri kuubikud sojakastme, pruuni suhkru, seesamiõli ja musta riisiäädikaga. Lase umbes tund aega marineeruda. Sega kokku väikseks tükeldatud sibula (2×2 mm) ja Ume seesami seemnetega. Maitsesta soola ja pipraga. Koriandrimajonees: 2,5 dl õli 1 tk kanamuna 1 tk sidrunimahl1 spl Dijoni sinepit50 g värske korianderMaitsestamiseks: sool, valge pipar Valmistamine: Vahusta munakollane sidrunimahla ja Dijoni sinepiga. Lisa vahustatud munakollasele vähehaaval õli, segades pidevalt. Lisa peeneks hakitud koriander ja maitsesta soola ja pipraga. Riisipaberitšips: 4 lehte riisipaber 100 g rapsiõliValmistamine: friti riisipaber pannil õlis 200 kraadi juures 3 sekundit. Serveerimine: 80 g Umami kimchi kapsas4 tk vetikakrõpsud (Umami)20 g piiniaseemned Valmistamine: Rösti pannil piiniaseemned kuldpruuniks. Serveeri valmis tartar riisipaberitšipsile, tartarile pane peale väiksemateks tükkideks lõigutud Kimchi kapsast ja raputa peale piiniaseemneid. Tee pooleks vetika krõpsud ja aseta püsti tartari sisse. Kaunista eelroog koriandrimajoneesi täppide ja värskete koriandri ehtedega. Böff à la tartar — FOTO: TV3 PEAROOG: BSH fitlife forell küpsetatud forell / porgandi-bataadi kreem / tzatziki kaste / kale /röstitud kikerherned Forellifilee: 600 g forellifilee 30 gharissa tšillipasta30 g mesi1 tk soolatud sidrun Umamist (fermenteeritud sidrunid) Valmistamine: viiluta forellifilee parajateks tükkideks. Purusta köögikombainis soolasidrunist, meest ja harissast forellile kate. Kata forell saadud vürtsika seguga. Küpseta kala ahjus 180 kraadi juures umbes 12 minutit. Porgandi-bataadi kreem: 200 g porgand 200 g bataat 70 g šalottsibul 30 g küüslauk30 g magus tšillikaste30 g kookospiim40 g võiMaitsestamiseks: sool, pipar Valmistamine: Tükelda porgand ja bataat väiksemateks tükkideks, keeda köögiviljad pehmeks. Tambi köögiviljad püreeks, lisa kookospiim, või ja magus tšillikaste. Tõsta püree tagasi tulele ja vahusta seda mikseriga. Kui püree on vahustunud, maitsesta soola ja pipraga. Tzatziki kaste: 100 g Kreeka jogurt60 g värske kurk (jämeda riiviga)20 g piparmünt (hakitult)5 g küüslauk (peene riiviga)1 spl sidrunimahl1 spl oliivõliMaitsestamiseks: sool, suhkur, pipar Valmistamine: sega kokku jogurt, riivitud värske kurk, hakitud piparmünt ja riivitud küüslauk. Maitsesta sidrunimahla, oliiviõli, soola, suhkru ja pipraga. Röstitud kikerhernes: 200 g kikerherned30 g rapsiõliMaitsestamiseks: Raz el anout vürtsisegu (Umamist) Valmistamine: rösti kikerherned pannil kuldpruuniks ja krõbedaks. Maitsesta Raz el anout maitseaineseguga. Kalekapsa tšips: 150 g kalekapsas10 g toiduõliMaitsestamiseks: sool/pipar Valmistamine: maitsesta kalekapsas soola, pipra ja õliga. Küpseta ahjus 120 kraadi juures umbes 15 minutit. Lay’s Oven Baked kukeseene-kartulikrõpsu puru: 20 g Lay’s Oven Banked kukeseene-maitselised kartulikrõpsudValmistamine: purusta krõpsud köögikombainis. Serveerimine: serveeri küpsetatud kala koos bataadi-porgandi püree, röstitud kikerherne, tzatziki kastmega. Kaunista kalekapsa krõpsu, Lay’s Oven Baked krõpsupuru ja apteegitilli võrsetega (Luxveg). BSH fitlife forell — FOTO: TV3 DESSERT: Eesti seksikaim küpsisekook Red Velvet küpsis / hurmaa-astelpaju moos / / tapioka pärlid / kookoselaastud / ahjubanaani kohupiimakreem Põhi: 150 g banaan50 g halvaa100 g Tere laktoosivabakohupiim1 tk munakollane30 g suhkur50 g Gustavi Red Velvet Cookies1 spl konjak1 spl laimimahl Valmistamine: Küpseta ahjus kooritud banaanid koos suhkruga 180 kraadi juures umbes 10 min. Lase jahtuda. Purusta Red Velvet küpsis väikesteks tükkideks (puruks). Vahusta munakollane suhkruga tugeva vahuks. Koogi kreemi jaoks vahusta köögikombainis küpsetatud banaanid, vahustatud munakollane, halvaa ja kohupiimaga ning maitsesta konjaki ja laimimahlaga. Pane sobiva koogivormi sisse kihiti teineteise järel kordamööda kreem ja purustatud küpsised. Lase seista külmkapis 5-6 tundi. Hurmaa lilled: 100 g hurmaa100 g värskelt pressitud apelsinimahl50 g pruun suhkur3 oksi Lemon verbena (värske ürt Luxvegist) Valmistamine: lõika hurma umbes 5 mm paksusteks viiludeks ja lõika hurmaast välja kaunid õied lillede kujul (vastava vormiga). Keeda apelsinimahlast, suhkrust ja Lemon verbenast siirup. Lase hurmaa õitel 1–2 tundi marineeruda apelsinisiirupis. Moos: 40 g astelpaju50 g hurmaa40 g pruun suhkur Valmistamine: tükelda hurmaa kuubikuteks, lase hurmaakuubikud potis keema koos astelpaju ja suhkruga, kuni nad lähevad pehmeks. Lase köögikombainis püreeks. Kurna läbi sõela, et moosil oleks ühtlane konsistents. Kookose-kafiirlaimi lehe sorbee: 200 g kookospiim3 spl yuzu mahl (Umami)30 g suhkur20 g glükoosisiirup3tk kafiirlaimi leht3 oksa Lemon verbana Valmistamine: lase kookosepiim keema koos kafiirlaimi lehe ja Lemon verbanaga. Lisa suhkrut ja glükoosisiirupit ning maitsesta yuzu mahlaga. Kurna läbi ja külmuta jäätisemasinas või sügavkülmas aeg-ajalt segades. Serveerimiseks: röstitud kookosehelbed10 g kookoshelbedValmistamine: rösti kookosehelbed ahjus 160 kraadi juures umbes 10 minutit. Serveerimine: serveeri Red Velvet küpsise kook koos astelpaju-hurmaa moosi, kookosesorbee, kookose helveste ja hurmaa õitega. Kaunista Lemon verbena lehtede ja söödavate lilleõitega. Eesti seksikaim küpsisekook — FOTO: TV3 Eesti otsib superstaari Superstaaridele särtsu ja sära Huawei Sisuturundus Stiilne, kuid kõrgtehnoloogiline nutikell: Huawei Watch GT 4
Ärge liialdage—-pole see BSH mingi staar,………. 5 kuud tagasi ………lihtsalt üks ennast esile upitav blondu,ehk ärahellitatud Tuhkatriinu (nagu ta ise end raamatu pealkirjas tutvustab). Muide—-pealkirja sain teada netist,ma ise küll ei kavatse seda raamatut lugeda.Ta on ennast juba sotsmeedias piisavalt narriks jõudnud teha . Sellepärast ei pea veel teised tema järgi joonduma ega kõike tema järgi tegema ,kui tema mingeid. OMA retsepte avalikustab. Kas tema teeb,mis tema tahab,ei hakka sellise blondu järgi küll midagi tegema.Unistagu ainult.😏😏😏😏😏😏😏😏 Vasta
"Stuudio. Nädal" — FOTO: kuvatõmmis Stuudio. Nädal Merlyn Uusküla tunnetas Liis Lusmäe tulevikku: see tekitab lapses ärevust!
Prroua Ülle ostis maja, mis tegelikult talle ei kuulu — FOTO: TV3 Märgatud Eestis Proua ostis kodu, aga polegi ametlikult omanik: maksin talle 15 000 eurot otse peo peale!
Printsess Beatrice — FOTO: Instagram Seltskond Mis juhtus? Printsess Beatrice’i endine kallim suri kummalistel põhjustel
Frank Fruities — FOTO: Sisuturundus Sisuturundus Kingiideed emadepäevaks – jamavabad vitamiinid, mis pakatavad puuviljadest
Sokisahtlist leiad parimad kingid! — FOTO: Sokisahtel.ee Sisuturundus Kas otsid oma maailma parimale emale kingitust? Sokisahtlist leiad parimad kingid!