Reklaam sulgub sekundi pärast

Kas sina sööksid? Taavi Libe sai Aafrika reisi ajal šokeeriva maitseelamuse

Taavi veetis Ghanas reisisaadet filmides kokku kaks ja pool nädalat ning koges nii mõndagi uut. Ühtlasi sai Taavi koos seltskonnaga šokeeriva maitseelamuse, kui sai teada, et tema söögi valmistamiseks oli kasutatud antiloobi väljaheiteid.

Jaanuaris kaks nädalat Aafrikas veetnud Taavi on seal varemgi käinud, kuid tõdeb, et asjad ununevad ning seekordne reis oli midagi hoopis erilisemat. Lisaks sai Taavi reisi ajal ühe tõeliselt šokeeriva maitseelamuse.

"Meie maitsele oli toit selgelt liiga vürtsikas, aga kõige suurema šoki valmistas meile see, kui olime ära söönud esimese korraliku toidu. Meie giid ka nautis ja ütles, et see on nüüd küll väga hästi tehtud kohalik toit. Kui olime ära söönud, avalikustas ta, et eriti huvitav maitsenüanss, mis sealt tuli, tuleb antiloobi s***st, mis on küllaltki kallis," räägib Taavi.

Ta lisab: "Seda kogutakse värskelt toidu sisse ja see on ikkagi rikaste inimeste võimalus toitu maitsvamaks teha. Kui me pärast kuskil külas seda (sama) toitu sõime, siis seal antiloobi s***a ei olnud. See oli vaeste toit."

Jaanuari alguses startis Aafrika poole neljane seltskond: saatejuht Taavi Libe, produtsent Margus Sikk, operaator Laur Lugima ja vapper reisikaaslane Malle.

Vaata videost Taavi muljeid Aafrikast ning saa teada, kuidas erineb aafriklaste ajaarvamine eestlaste omast!

Reisisaade "Taavi Mallega Aafrikas" jõuab vaatajate ette juba 8. märtsil.

Kommentaarid puuduvad