Reklaam sulgub sekundi pärast

2023 ÜLEVAADE: millised paarid leidsid armuõnne ja kelle suhe jooksis karile?

Millised paarid lähksid lahku ja millised leidsid armuõnne?
Millised paarid lähksid lahku ja millised leidsid armuõnne? — FOTO: TV3

Aasta 2023 on peagi lõpule jõudmas ning aeg on meenutada, kellel see aasta armastusega vedas ning kelle suhted kahjuks oma lõpu leidsid.

Paarid, kes teatasid oma uuest suhtest:

Jan Uuspõld ja Brigita Anton

Jani ja Brigita suhe tuli avalikuks esimesel juunil, kui paar saabus Kroonika meelelahutusauhindade galale käsikäes. „Ma olen maailma õnnelikem mees,“ sõnas Jan Uuspõld toona. La Bianca kehasalongi omaniku Brigita Antoniga kohtus Jan mai alguses ühiste sõprade kaudu.

Vaatamata sellele, et Uuspõld suhte avalikuks tegemise ajal veel abielus oli, ei häirinud meest karvavõrdki. Koos nauditi suveromanssi täiel rinnal. 

Silvia Ilves ja salapärane sakslane

Silvia romanss sai alguse tänavu sügisel, mil ta käis kuulamas mehe esinemist. "Armusin kõigepealt tema andesse, sest ta on tõesti väga erakordne muusik. Ma käisin teda kuulamas ja pärast tahtsin fännipilti. Meie fännipilt jäi teda kummitama, ta võttis ühendust ja sealt kõik algaski." Saksamaal elava saladusliku härrasmehe nime ja täpset isikut Silvia siiski avaldada ei soovi.

Brigitte Susanne Hunt ja müstiline härrasmees

Brigitte Susanne Hunt, kes suure osa sügisest on otsustanud madalat profiili hoida, on viimasel ajal kaadrisse jäänud uue kallimaga, kelle nime pole neiu avalikult veel välja öelnud. Küll, aga teatas blogija Mallukas, et Hundi uus väljavalitu on väidetavalt naise sõbranna ja endise ihumeikari Grete Lille eksabikaasa Karl Kähr.

Oleg Sõnajalg ja Catherine Raudvere

Oleg Sõnajalg jäi 2021. aasta suvel leseks, kui suri tema abikaasa Viivi. Selle aasta algul tuli avalikuks mehe uus suhe endast 40 aastat noorema Catherine Raudverega, kes on Olegi äripartneri tütar. Catherine avaldas foto selleks, et "nõiajaht“ lõppeks.

"Oleme täiesti tavaline armunud paar nagu kõik teised, mitte midagi ei ole teistmoodi. Naudime teineteise seltskonda, armastame ning isegi tülitseme ja lepime.“

Mallukas ja Toomas Legrant

Novembri keskel tuli avalikuks blogija Malluka ja Tomas Legranti suhe. Kuigi algul spekuleeriti, et tegu on reklaamitrikiga, on tänaseks mõlemad osapooled kinnitanud, et nii see siiski pole, vaid tegu on tõelise armastusega.

Paarid, kes teatasid lahkuminekust:

Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves

Eelmisel nädalal jahmatas eestlasi uudis, et president Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves on otsustanud oma kaheksa aastat kestnud abielule lõpu teha. Naine teatas lahkuminekust oma sotsiaalmeedias ning tõdes, et tema oleks oma abielu kallal soovinud veel tööd teha, kuid endine president soovis eluga edasi minna. 

Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna

Sandra Vabarna andis ühismeedias teada, et tema ja ta abikaasa Jalmar Vabarna abielu on lõppenud.

"Anname teada, et oleme teinud ühise otsuse lahku minna. Elu on teekond ja me oleme jõudnud just sellesse punkti. Riidu ega draamat ei tasu siit otsida," kirjutas Sandra juulis.

Sandra ja Jalmar olid koos kokku kümme aastat. Paar abiellus 2016. aastal

Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka-Pedaja

Detsembri alguses alaealistega suhtlemise tõttu skandaali sattunud Lauri Pedaja abikaasa Gethel Burlaka kinnitas oma sotsiaalmeedia postituses, et on paari ühine tee läbi saanud.

Gethel lisas, et nende teed jäävad aga tihedalt ristuma, sest lahku ei läinud pere, vaid tema ja Lauri partneritena. Nimelt kasvab tema ja Lauri peres pisitütar Aria, kes nägi ilmavalgust 2021. aastal. 

Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka kihlusid 2020. aasta mais. 2022 aasta aprillis tehti liit ametlikuks. 

Silvia Ilvese palav armastus Eestis ja Ameerikas

Veebruaris kinnitas Silvia oma uut suhet mõisahärra Asse Sauga, kuid paari romanss jäi üürikeseks. Juba märtsis kinnitas Silvia lahkuminekut.

Lisaks koges Silvia uut armastust Ameerikas reisil olles ning kirjeldas lugu nagu muinasjuttu. See suhe armastuslooks ei saanud, kuid kirglik romanss läks tšellistile sügavalt hinge.

Cassia Shakti Šamotailo ja Roomet Poom

Cassia Shakti Šamotailo (endine Merilin Taimrena ja tuntud ka kui blogija Paljas Porgand) ja Roomet tegid aasta alguses avaliku pöördumise ühismeedias ning teatasid, et nad läksid lahku. Roometi sõnul ei olnud lahkuminek seotud enesekindlusega, sest ta oli iseendaga heas kohas, kuid ta lihtsalt tundis, et ta pidi võtma oma karjääri fookusesse. 

Jan Uuspõld ja Brigita Anton

Suve suur ja skandaalne armastuslugu leidis augustis oma lõpu.

"Otsustasime ühiselt, et meie suhe Brigitaga on läbi. See, mis meid maikuus tabas, oli armumine. Tänaseks olen aru saanud, et minu enam kui kümne aasta jooksul suure töö tulemusena üles ehitatud armastus on endiselt seal, kus on minu laps ja pere,“ seisis kirjas Jan Uuspõllu poolt saadetud pressiteates.

„Meil mōlemal on lapsed ja nemad on kōige olulisemad. Oleme teineteisele tänulikud koosveedetud hetkede eest ja soovime vastastikku ainult head.“

Kristina Pärtelpoeg ja Siim Suuroja

"Mina ja Siim lahutame. Mul on nii imelik seda kõva häälega öelda. Me tulime koos sellele otsusele, et meie abielu ei lähe enam koos edasi," selgitas veebruaris oma lahkuminekut Pärtelpoeg. 

Pärtelpoja sõnul on ta suhet Siimuga hoidnud pigem privaatsena, kuna mees ei ole avaliku elu tegelane.

"Sellepärast ei hakka ma lahkama ka meie lahkumineku tagamaid," lisab ta. Pärtelpoja kinnitusel võeti otsus vastu koos ning lahku minnakse sõbralikult. 

Blogija Mallukas ja Gert Roosimäe

Blogija Mallukas ehk Mallu Mariann Treimann kirjutas oma blogis, et läks oma kallimast Gert Roosimäest lahku. 

Merle Jääger ja Imre Toomeoksa

Näitleja ja luuletaja Merle Jääger avaldas juulikuises intervjuus, et läks lahku oma pikaaegsest elukaaslasest Imre Toomeoksast, sest ei pidanud vaimsele ja füüsilisele vägivallale enam vastu. 

Paarid, kes sõudsid abieluranda:

Tanel ja Lauren Padar

Tanel Padar ja Lauren Villmann sõudsid abieluranda 27. juunil. Kaunis laulatus toimus Vainupea kirikus ja pulmapidu peeti Käsmus Lainela puhkekeskuses.

Uhket pulmapidu juhtis armastatud näitleja Tõnis Niinemets.

Stefan ja Victoria Airapetjan

Stefani ja Victoria pulmapidu peeti Kose vallas asuvas Siidrifarmis 26. juunil. Peol olid olulisel kohal nii Eesti kui ka Armeenia traditsioonid. Stefan kutsus pulma oma vanaema Armeeniast, kes tõi endaga kaasa taldrikud ja lavašši. 

Üllar Saaremäe ja Ketlin Kütt

Üllari ja Ketlini kaksikud Eirin ja Freia sündisid 2018. aasta oktoobris. Paar kohtus esmakordselt "Viimane võmm" võtetel, ent toona suhtesse ei kiirustatud, sest Üllar oli abielus ja Ketlin kasvatas üksinda teismelist poega.

Uudist abiellumisest jagas Saaremäe 7. augustil sotsiaalmeedias. "Üks Saaremäe juures!“ kirjutas ta kauni pulmapildi alla.

Kommentaarid puuduvad