EELROOG Inese burger Brioche kukeseente ja peekoniga Brioche - prantsuse võisai Esimene etapp 500 g sõelutud Tartu Milli nisujahu 6 muna 15 g presspärmi 15 g soola 60 g vett või piima Teine etapp 350 g toasooja võid 30 g suhkrut Munapesu munakollane vedel mesi natukene soola sulata pärm käesoojas vees. lisa munad, sool ja jahu. sega tainast 2 min ühtlaseks massiks. lisa pehme või ja suhkur. sega veel 1-2 min. aseta valmistaigen kaetult 1 tunniks külmkappi. vormi pätsid ja tõsta võiga määritud küpsetusvormi. lase kerkida 2 korda suuremaks. tee pätsidele munapesu (määri neid vedelikuga). küpseta 175-180 kraadi juures kuldpruuniks. Kukeseened ja brioche Brioche 1 kukkel: või praadimiseks Santa Maria soola ja pipart, maitse järgi lõika kuklilt kaas ja põhi prae kukkel võiga kuldpruuniks Praetud kukeseened 1 peotäis kukeseeni ¼ sibulat (väike mugulsibul) 15 g peekonit Grüne Fee petersell Santa Maria soola, pipart või ja Oilio taimeõli praadimiseks prae seened kuumal pannil kuldpruuni õli ja või segus maitsesta ja pane kuklile. kasuta serveerimisel ka: piprakaste või liha praeleem trühvlijuust trühvlimesi balsamico aoc karulaugu kappar PEAROOG Must meri Musta tindi pasta lõhega 125 g värsket keetmata käsitööpastat 1 küüslauguküüs 0,5 tl tšillit Grüne Fee peterselli 1 tk värsket loorberit 4 kirsstomatit 20 g valget veini 30 g sinikarbipuljongit 10 g võid soola, pipart oliiviõli keeda pasta 5-7 min soolaga maitsestatud vees. rösti pannil loorber, küüslauk ja tšilli. lisa vein ja puljong. lisa pooleks lõigatud kirsstomatid. maitsesta leem ja lisa kolm võitükki. lisa pasta ja kuumuta seni, kuni kaste tiheneb ja kleepub pasta külge. Kasuta serveerimisel ka: suitsulõhet parmesani marineeritud rohelist pipart röstitud panko riivsaia MAGUSTOIT Malva puding Malva puding 300 g Tartu Mill nisujahu 2 tass suhkrut 2 tl soodat 1 tass piima 4 muna 4 tl vanilliekstrakti 2 spl sulavõid 4 tl lauaäädikat 4 spl aprikoosimoosi sega kõik koostisosad. aseta segu võiga määritud vormi ja küpseta ahjus kuldpruuniks. valmis puding niisuta soojalt niisutusvedelikuga (retsept allpool) ja jäta tahenema. Niisutusvedelik 1 tass võid 1 tass suhkrut 1 tass Nopri vahukoort 2 tl vanilliekstrakti 1 tass vett kuumuta kõik koostisosad, kuni kõik on sulanud ja lahustunud. Inglikreem: 14 tk munakollast 120 g suhkrut 0,8 l Nopri vahukoor 0,2 l piima 1 tk vanilli sega munakollased suhkruga. kuumuta vahukoor koos vaniljega 85 kraadini. ühenda segud ja vala silikoonist küpsetusvormidesse. jahuta ja külmuta toode. eemalda kreem külmununa vormist ja põleta kreemi pealt suhkruga nagu brüleekreemi. Kasuta serveerimisel ka: hapukat jäätist punane jänesekapsas happeks Toidud aitas täiuslikuks muuta:
Dagmar Oja saates "Uus Laul" — FOTO: TV3 Seltskond Klõps! Pea 50 kilo kaotanud Dagmar Oja osales esimest korda elus jooksuvõistlusel
Teleprodutsendiks õppiv Karl-Gustav Kurn tähistab esmaspäeval oma 22. sünnipäeva. — FOTO: TV3 Seltskond Sünnipäevalaps Karl-Gustav Kurn avalikustas oma suurima soovi: sellest ma unistan!
Merily Timmer — FOTO: Silver Siilak Taroskoop Merily Timmeri nädala ennustus 20. – 26. mai | Mida toob alanud nädal sinu tähtkujule?
Nele Kullerkupp — FOTO: TV3 Tele ja kino TV3s alustavad tulised eurodebatid: reegleid rikkuvad poliitikud lõpetavad trahvipingil
SUIT UP ülikonna sokid — FOTO: Sokisahtel.net Sisuturundus SUIT UP ülikonna sokid – kaasaegse härrasmehe valik