Reklaam sulgub sekundi pärast

Mereanni trio

Koostisosa: 2 kammkarpi 3 tiigerkrevetti (puhastamata) 100 g lõhefileed 3 viilu peekonit Küps avokaado 1 talisibul 1 maguskartul Värskeid basiilikulehti 2 tomatit Maitsetaimi Värske punane tšilli 2 küüslauguküünt 1 sidrun Oliivõli Parmesani juustu Võid Peekonit Vahtrasiirupit Sojakastet Soola Suhkrut   Valmistamine: - Marineeri lõhefileed väikses koguses sidrunimahlas, mees, sojakastmes, ingveris ja oliivõlis. - Puhasta krevetid, marineeri need oliivõli, küüslaugu ja tšilli segus. - Koori maguskartul, haki see keskmisteks kuubikuteks ning keeda pehmeks. - Sega maguskartul võiga ühtlaseks, lisa maitse järgi soola. - Purusta avokaado ühtlaseks püreeks, lisa sidrunimahl ning maitse järgi soola ja pipart. - Blenderda värsked tomatid, basiilik, oliivõli, küüslauk, mesi, sool ning maitse järgi veidi sidrunimahla. - Lõigu väikesed peekonikuubikud, prae vahtrasiirupis krõbedaks (ole kuumusega ettevaatlik, need võivad kiiresti kõrbema minna). - Prae marineeritud lõhefilee poolküpseks, võta pannilt ning lase jahtuda (see küpseb edasi ajal, mil tegeled teiste koostisosadega). - Prae krevette umbes 3 minutit kuni need on roosakad, eemalda kuumuselt. - Maitsesta kammkarbid vähese soola ja pipraga, küpseta vähese võiga pannil kuldpruuniks (umbes 2 minutit). - Serveeri iga mereandi koos erineva püreega (lõhe maguskartuliga, kammkarpe avokaadoga, krevette tomati ja basiilikuga). - Garneeri kammkarbid vahtrasiirupis praetud peekonikrõpsudega, lõhet maitsetaimede seguga.