Reklaam sulgub sekundi pärast

Ära raiska toitu! Vaata, kuidas puuvilju ja marju hoiustada nii, et need ruttu halvaks ei läheks

Suvisel ajal on paljude eestlaste toidulaual tavapärasest rohkem puuvilju, ent kuuma ilmaga kipuvad need kiirelt halvaks minema. Kuidas tuleks puuvilju ja marju hoiustada nii, et need kauem värsked püsiksid?

Kas teadsid, et külmkapis toiduainete maksimaalseks säilitamiseks on omad kindlad viisid?

Selleks, et puuviljad ja köögiviljad kauem oma värskust hoiaksid, peab temperatuur olema 4 plusskraadi juures ning toiduained tuleb asetada õigesse kohta - mida kõrgemal on riiul, seda soojem seal on.

Ülemisele riiulile tasub panna: toiduained, mis tõenäoliselt ei rikne ehk jogurtid, jäägid, dipikastmed ja kastmed.

Alumisele riiulile tasub panna: toiduained, mis on suurema riknemisriskiga ehk liha, linnuliha ja kala.

Köögi- ja puuvilju hoiusta eraldi: puuviljad aseta kõrge niiskusega sahtlisse & köögiviljad madala niiskusega sahtlisse.

Vaata õpetust lähemalt artikli päises olevast videost!

Kommentaarid puuduvad