Põnev! Eesti tuntud sisuloojad panid ennast proovile ekstreemsetes maitsetes

Maribeli blogi uus osa on tõeline maitserännak. Talle on külla tulnud tema armsad sõbrad Liina Ariadne, Hensugusta, Karmen Karus ja Sidni Tomson, kes mekivad üheskoos nii mõndagi põnevat.

Tallinna ühe kõige autentsema Aasia restorani koka õpetusi vaadates õpib Maribel tegema kaht nende pearooga – Kung Pao kana ja magushapu küpsetatud paklažaani. Kuidas see välja tuleb ja kas köögiviljade vaenlane Hensugusta kõnnib suure taimse valiku peale minema? 

HANs on restoran, mis on võtnud endale missiooniks pakkuda kõige autentsemat ja ehedamat Hiina kööki Tallinnas. Maribel nägi oma silmaga, kuidas tehakse õiget magushapu kastet, mis on just tänu hiinlastele meie toidulauale jõudnud.

Sisuloojad annavad hinnangu, kas parem oli Kung Pao kana või magushapu baklažaan. Üllatavalt kombel väljus võitjana baklažaan ja koka eriroog lootuse juur – eriline Hiina taim, mida Eestis selliselt ei kasvagi, kuid mis isegi Hensugustale meeldis. 

Sisuloojad avaldasid blogis ka oma edasised plaanid. Liina Ariadne rääkis, et kindlasti võivad tema fännid oodata ka uut muusikat. ”Ma olen väga põnevil ja isiklik asi, mida ma ootan on see, et ma saan minna Marttile USA-sse külla,” räägib Liina. Ühtlasi jagasid oma tulevikuplaane ka Sidni, Karmen Karus ja Hensugusta.

Vaata kogu episoodi lähemalt Maribeli blogist.

Kommentaarid puuduvad