Toit muutub kiirelt kõlbmatuks? Siin on nipid, kuidas puuvilju kõige paremini hoiustada

Nipinurk
Nipinurk

Suvisel ajal on meie kõikide toidulaual puuviljad ja paljud on kimpus sellega, kuidas on võimalik neid kõige paremini hoiustada, et värsked saadused püsiksid maitsvad. Anname mõned nipid, kuidas on kõige parem just puuvilju oma külmkapis hoiustada.

Kuidas külmkapis asju hoiustada?

Kas teadsid, et külmkapis toiduainete maksimaalseks säilitamiseks on omad kindlad viisid?

Selleks, et puuviljad ja köögiviljad kauem säiliksid, hoia temperatuuri 4 plusskraadi juures ja aseta toiduained õigesse kohta – mida kõrgemal on riiul, seda soojem seal on.

Ülemisele riiulile pane: toiduained, mis tõenäoliselt ei rikne ehk jogurtid, jäägid, dipikastmed ja kastmed.

Alumisele riiulile pane: toiduained, mis on suurema riknemisriskiga ehk liha, linnuliha ja kala.

Köögi- ja puuvilju hoiusta eraldi: puuviljad aseta kõrge niiskusega sahtlisse & köögiviljad madala niiskusega sahtlisse.

Vaata kogu videoõpetust lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad