Jõulud on selleks korraks küll läbi, kuid aastavahetus on ukse ees. Kui plaanis on aastavahetusele vastu minna külalisi võõrustades, siis siin on klassikalise panna cotta retsept, mis sobib ideaalselt pidulauale! Kuigi retsept ise on lihtne, tuleks arvestada valmistamisajaks vähemalt kümme tundi. Veelgi kindlam on aga teha see päev enne juba valmis ning jätta külmkappi tahenema. Retsepti kogus vastab kuuele portsjonile. Kui inimesi on rohkem tulemas, võib retseptis toodud kogused julgelt kahega korrutada. Kui segu jääb üle, saab panna selle sügavkülma ning hiljem ise süüa, või lisakogusest tehtud panna cottat ise maitsta enne külalistele pakkumist. Vaja läheb: 3 lehte želatiini 400 ml 10% kohvikoort 200 ml 35% vahukoort 2 spl vaniljeekstrakti 70 g suhkrut Valmistamine: Aseta želatiinilehed külma vette ligunema umbes kümneks minutiks Pane pott tulele ning lisa sinna vahukoor, kohvikoor, vaniljeekstrakt ja suhkur Sega ning kuumuta keemiseni Võta veest želatiinilehed ning kuivata need õrnalt ära Lisa želatiinilehed potti Sega hoolega kuni želatiin on lahustunud Kalla segu kannu ning vala ettevaatlikult vormidesse Aseta külmkappi tahenema 6-8 tunniks Serveeri vaarikamoosi ning mündilehtedega Panna cotta — FOTO: Desiree Mumm - erakogu
Malmös viibiv eurofännist sisulooja Sidni Tomson annab ülevaate, milline õhkkond kohapeal valitseb. — FOTO: Kollaaž / TV3 / Erakogu Eurovision 2024 FOTOD EUROVISIONILT | Sidni Tomson raporteerib Malmöst: Veissoni tants on Euroopa vallutanud!
Ingrid Veidenberg — FOTO: TV3 Stuudio. Nädal Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg: meie oleme originaalid, koopiad tehku mis tahavad
Raivo Hein — FOTO: TV3 Seltskond Tingimusteta armastus! Raivo Heina koerad tervitasid koju jõudnud peremeest eriti südantsoojendaval moel
Pilt on illustratiivne. — FOTO: TV3 Päevakaja Tubli politseitöö! Korrakaitsjad võtsid kinni rahvusvahelist narkoäri ajanud mehed ja naised
Luksusliku vannitoa planeerimine — FOTO: Vannitubapluss.ee Sisuturundus Luksusliku vannitoa planeerimine hea maitse piirides