RETSEPT | Restoranivääriline ramen, mis valmib vähem kui 10 minutiga

Ramen
Ramen — FOTO: 123rf

Jaapani rahvusroog ramen ehk nuudlisupp on palavalt armastatud ka eestlaste seas, ent kellel on aega traditsioonilise puljongi valmistamiseks, mis võib võtta sõna otseses mõttes terve päev aega?

Foodstudio tegi selle töö ära ja nüüd on kõigil eestlastel võimalik ise kodus seda aasiapärast hõrgutist valmistada ilma liialt vaeva nägemata! 

Ühe imehea rameni valmistamiseks tulebki võtta Foodstudio rameni puljong ning lisada oma maitse järgi vaid head-paremat. 

Foodstudio asutaja Helgor Markovi sõnul koosneb traditsiooniline ramenisupp kahest osast: puljong ja taare ehk kaste, mis lisatakse supile siis, kui puljong on valmis. Seejärel tulebki juba valida meelepärane valguallikas ehk kas näiteks krevetid, kanaliha või midagi taimset ning juurde lemmikuimad köögiviljad. “Stuudio” reporter Aveli Jänes käis ka kohapeal külas, et koos Helgoriga üks imemaitsev ramen kokku keeta. Uskuge või mitte, see võttis neil aega vähem kui 10 minutit!

Vaata videost, kuidas valmistada kodus üks imelihtne, aga maitsev ramen!

Videos on retsepti loomisel kasutatud Foodstudio rameni puljongit.

Ka sul on võimalik Foodstudio maitsvaid puljongeid võita – tule osale loosis SIIN!

Kommentaarid puuduvad