Reklaam sulgub sekundi pärast

Elagu Eesti! Vaata, millised suupisted kaunistavad peolauda

Sisuturundus

suupisted
Karni.ee

Eesti taasiseseisvumine on väga oluline päev Eesti ajaloos ning kindlasti pidupäev eestlastele. 20.augustil saame tähistada juba 32 aasta möödumist sellest tähtsast päevast. Sel päeval korraldatakse erinevaid üritusi ja kontserte üle kogu riigi, et tähistada Eesti iseseisvuse taastamist. Rahvuslipud lehvivad majadel ja pidulaud kaetakse hea ja paremaga. Et kodune peolaud rikkalikuks muuta, võiks serveerida ka mõned hõrgud suupisted.

Kodumaised lihasõprade lemmiktooted nii pidu - kui ka argipäevaks pärinevad Arke Lihatööstuse lihameistritelt, Lõuna - Eestist Põlvamaalt. Karni kaubamärk pakub teile kohalikust toorainest ehedaid ja kõrgeima kvaliteediga maitseid.

Näiteks traditsioonilisel Karni pasteedil on juba aastaid olnud oma koht eestlaste toidulaual, sest koduse maitsega määrdepasteet on sobilik nii võileibade, kui ka suupistete valmistamiseks.

suupisted
Karni.ee

Sea seljafileest taine Kuningate sink on parajalt mahlane ja hõrgu lepasuitsumaitsega, mistõttu sobib hästi ka lisandina pidupäeva snäkilauale.

Täiuslikud maitsed igasse päeva toob suure lihasisaldusega veise -ja sealihast valmistatud Karni täissuitsuvorst Kuldne. Pidupäeval lõigu suupiste lauale, argipäeval valmista võileibu, lisa pastaroogadele, salatitele või omletile.

suupisted
Karni.ee

Ka veiseliha sobib suurepäraselt suupistete valmistamiseks. Arke Lihatööstuse kaubamärk Eesti Rohumaaveis pakub välja kaks lihtsat ja efektset suupistet-eelrooga, mis võidavad iga lihasõbra südame.

Maitsva ampsu saladus peitub tooraines. Ideaalne võimalus ühendada suvisest grillipeost tuttavad maitsed koduse peolauaga on Karni kaubamärgi Eesti Rohumaaveise steigid. Vali romsteek, antrekoot või minutipihv ja võid kindel olla, et sul on maitseküllase roa valmistamiseks parim tooraine. Eesti Rohumaaveise kaubamärk

Eesti Rohumaaveise kaubamärk tagab, et tegu on Eesti rohumaadel vabapidamisel, võimalikult looduslähedastes ja loomasõbralikes tingimustes kasvanud puhtatõulistelt lihaveistelt pärineva lihaga, mille parimad omadused on esile toodud tänu 2-3 nädalasele vaakummeetodil laagerdamisele. Kvaliteetne kasulikest vitamiinidest ja mineraalidest tulvil veiseliha on maitsva ampsu valmistamise eelduseks ja saladuseks.

Piprase veiseliha ja sinihallitusjuustu ampsud

See soolane suutäis paitab maitsemeeli ja teeb au peolauale. Hõrk suupiste Eesti Rohumaaveise minutipihvist on mõnus maitseelamus, mis teenib kiidusõnu igalt gurmaanilt.

Vaja läheb:

  • 500 g Eesti Rohumaaveise steiki, nt minutipihvi
  • 60 ml oliiviõli
  • 2 sl värskelt jahvatatud musta pipart
  • krõbedaid küpsiseid või näkileibasid
  • punt vesikressi

Sinihallitusjuustu mousse:

  • 100 g pehmet sinihallitusjuustu
  • 100 g pehmet toorjuustu
  • 60 ml vahukoort

Tee nii:

Hõõru steigid sisse oliiviõli ja musta pipraga. Küpseta liha kuumal (grill) pannil kuni soovitud küpsusastmeni. Seejärel tõsta liha 10 minutiks puhkama, et lahti lõikamisel lihamahlad välja ei valguks. Samal ajal valmista sinihallitusjuustuvaht – sega omavahel kõik koostisosad, kuni segu on ühtlane ja kohev, vajadusel lisa meelepäraseid maitseaineid. Lõika steigid õhukesteks viiludeks. Serveerimiseks tõsta lihariba krõbedale soolasele küpsisele või näkileivale, lisa väike lusikatäis sinihallitus-juustu vahtu ja kaunista vesikressiga.

Rohkem retsepte leiad Karni.ee

suupisted
Karni.ee

Kommentaarid puuduvad