Kes sa töötad koka või kondiitrina – tead ju, et üks väike magus amps muudab päeva paremaks ja tõmbab mõnusa joone alla igale söögikorrale.
Tallinna Teeninduskoolis on avatud talvine vastuvõtt magustoidukoka erialale, kuhu ootame kandideerima kõiki, kel on 4. taseme koka või kondiitri kutse või vastavad kompetentsid ja vähemalt kaheaastane töökogemus valdkonnas.
Magustoidukokk vastutab magustoitude ja küpsetiste valmistamise ja serveerimise eest. Ta tunneb magustoitude ja küpsetiste valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid oma töös loovalt rakendada. Õppekavas on esikohal magustoitude ja kondiitritoodete tehnoloogia ja magustoitude disain, magusa menüü koostamine tervisliku toitumise põhimõtteid järgides. Mööda ei saa ka kaupade käitlemise ja kalkulatsiooni põhialustest ning tööõigusest.



Õpe toimub kontaktõppena koolis kahel päeval nädalas (E-T) üle nädala, teoreetilised osad läbitakse e-õppena.
Tutvu õppekavaga siin Magustoidukokk 🍨 Pastry Chef – Tallinna Teeninduskool ja esita sisseastumisavaldus SAISis