Reklaam sulgub sekundi pärast

Mida tähendab Michelini tärni saamine tegelikult? Tõnis Siigur: just see saab edaspidi märksa keerulisem olema!

Star FM

Tõnis Siigur
Foto: Priit Simson/Delfi

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas üks Eesti parimaid kokkasid ja NOA restorani omanik Tõnis Siigur, kes rääkis, kuidas Michelini tärni saamine tema elu muutis.

NOA Chef's Hall oli üks kahest restoranist, mida Michelini giid otsustas hiljuti Eestis tunnustada tärniga. Siiguri sõnul suures plaanis restoranis sellejärgselt midagi ei muutu, aga kõrvaltegevusi tuleb hästi palju juurde. Küll aga on edaspidi märksa keerulisem sinna lauda saada.

Siiguri sõnul muutub nende menüü hooajaliselt ja sõltub komponentidest, mis parasjagu saadaval on. Michelini hindajad on salapärased ja restoranipidajad ei tea, kui nad kohapeale sööma on tulnud. "Erisusi ei tehta ja nii ei ole, et kui keegi käitub kummaliselt, siis teeme midagi teisiti," kinnitab ta.

Gurmeearmastaja ja kokana on ka kõik Tõnise reisid toidukesksed ning peamiselt külastatakse välismaal just Michelini tärniga restorane. 

Kuula täispikka intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist!