Reklaam sulgub sekundi pärast

Suvikõrvitsa nuudlid kanaga soja- ja juustukastmes

Koostisosad: 200 g rohelist piklikku suvikõrvitsat 400 g kanafileed (kintsuliha, mitte rinnaliha) 50 g granaatõuna seemneid 200 ml sojapiima (maitsestamata ja ilma lisatud suhkruta) 30 g sojavalgu isolaati (maitsestamata) 50 g värskelt riivitud kõva juustu “Dziugas” (24 kuud laagerdunud) Vett Cayenne'i pipart Karrit Jahvatatud musta pipart Jahvatatud roosat Himaalaja soola Jahvatatud köömneid   Valmistamine: Kana ettevalmistamine: puhasta ja lõigu viiludeks, küpseta pannil madala kuumuse juures kuni liha on küpsenud. Kastme valmistamine: lisa veidi sojapiima (maitsestamata), sojavalgu isolaadi pulbrit (maitsestamata), vürtsid (cayenne'i pipar, karri, jahvatatud must pipar, jahvatatud Himaalaja sool, jahvatatud köömned). Sega õrnalt kuni tekstuur muutub ühtlaseks. Enne keemistemperatuuri saavutamist lisa veidi riivitud kõva juustu ja eelnevalt ettevalmistatud kana. Puhasta ja viiluta suvikõrvits pikkadeks nuudlisarnasteks ribadeks. Prae soolaga maitsestatud ribasid pannil neid paari minuti vältel samaaegselt õrnalt segades kuni ribad muutuvad pehmeks. Tõsta suvikõrvits, seejärel kastmega kana taldrikule. Garneeri roog granaatõuna seemnetega.