Reklaam sulgub sekundi pärast

Pannil pruunistatud kammkarbid kartulite ja õunasalatiga

Koostisosad: 6 kartulit 6 puhastatud kammkarpi 2 õuna 100 g küpsetusmargariini või võid Soola ja pipart Salatisegu Tüümiani 1 küüslauk 1 sidrun Oliivõli   Valmistamine: Esmalt keeda kartuleid soolvees umbes 7-8 minutit. Samal ajal lõigu õun väga õhukesteks, piklikeks viiludeks ning valmista ette salat, segades selleks omavahel kõik olemasolevad salatilehed, õunad ning sool ja pipar. Viiluta keedetud kartulid. Võta kaks panni, aseta mõlemale küpsetusmargariini või võid, seejärel tõsta ühele pannile kartuliviilud ning teisele kammkarbid, prae need ühelt poolt kuldpruuniks, seejärel keera ümber ning lisa küüslauk, sool, pipar ja tüümian. Kammkarpide pruunistamise ajal lõpeta salat lisades veidi oliivõli ja sidrunimahla, seejärel sega. Paiguta roog taldrikule alustades salatist, seejärel tõsta selle ümber kartuliviilud ning kõige peale kammkarbid.