Näita 2 kommentaari

Loomulikult reformikad ja ekrekad ei ole astmelise tulumaksu poolt,sest siis nad PEAKSID JU ISE SUUREMAT TULUMAKSU MAKSMA OMA MITMETUHANDELISEST RIIGIKOGU PALGAST!!!!!!!!!!!!!!
Sellepärast nad polegi selle astmelise tulumaksu poolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kas nad tõesti arvavad,et. tavalised Eesti inimesed on nii lollid ja pikkade juhtmetega,et ei saa ise sellest aru???????????
Siis nad on ise hoopis lollid ja pikkade juhtmetega!!!!!!!!!!!!!
Alahindavad lihtsaid Eesti tublisid tööinimese ja töötavaid pensionäre ja ka neid,kelle pension ületab kuigipalju keskmise pensioni määra.
Need astmelise tulumaksu vastased peavad ennast ÜLEARU TÄHTSAKS ,aga tegelikult näitab see lihtsalt HARIMATUST JA KULTUURITUST.
KULTUURNE INIMENE. EI ALAHINDA TEISI INIMESI ,VAID SUHTUB NEISSE KUI VÕRDSETESSE.

Vasta

Tuletaks meelde, ka täna maksavad suurema tulu teenijad rohkem tulumaksu. Tulumaks ei ole teatavasti fikseeritud summa, vaid protsent.
Millise põhjendusega peab juba täna näiteks 5 korda rohkem (lihtsalt näitena 1000 vs. 5000 teenistus) riigikassasse panustav kodanik tulevikus veel rohkem maksma, ehk võib-olla 8 või 10 korda rohkem?! Tuuakse kulunud väiteid, et auasi jne. Kus siis selle isiku au on, kes 10 vähem maksab, kui teine kodanik tema kõrval? Ühiskondlikke teenuseid mida riik selle raha eest pakub, tarbitakse ju sama mõõduga.

Vasta