Näita 3 kommentaari

Tere, ma juba kirjutasin, aga minu kommentaari ei ole. Seega veelkord: olukord oli nagu näha oli ja nagu Te ka kirjeldate üleval. Hea, et loomad ära viidi, neil olid halvad tingimused. Kuid miks mitte keegi, ei valla ametnikud, loomakaitse töötajad, reporter Taavi, politsei, jne, kes kõik sinna olid kokku kogunenud ei näinud, et inimesed tundsid end väga-väga halvasti. Ema Zinaida oli vaimselt läbi, ilmselt oli tal ka obsessiiv kompulssiivne häire ja sellisel puhul ei ole lootustki, et selline inimene vastaks kirjadele teadlikult, reageeriks nagu harmooniline inimene või teeks loogilisi asju. Sellisel puhul ei tohiks vägivalda sellisel moel käsutada vaid oleks vaja psühholoogi abi. Kui on näha et kuskil ei ole inimestel magada ,et inimene oma passiivsuse ja kogumisega on ohtlik nii endale, oma lähedastele, loomadele ja teistele, siis tuleks talle abi anda.

Parimad tervitused
xinthra@live.se

Vasta

Kus ja millises riigis me küll elame? 20 € võlg, aga kogu vara konfiskeeriti. Ühe kitse müügist oleks ka rohkem raha saanud, et see võlasumma tasuda. Mis nendest loomadest saab? Kui müüakse maha või realiseeritakse (lihaks), siis raha peaks minema omanikele. Sotsiaaltöötajad aee-aee, kus te olite ja olete, et sellist asja saab üldse korraldada. Miks olid inimesed abita? Miks kohtutäitur ei pöördunud valla poole, kui nägi, et võlg üleval?

Vasta

Ausalt, ihukarvad olid püsti, kui seda saadet vaatasin. Mõtlesin, et kuhu meie riik on jõudnud, et hädas olevat perekonda niimoodi koheldakse mingi väikese võla pärast ja tagajärjeks oli perenaise surm.

Vasta