Näita 5 kommentaari

Me soovime teile kõige paremaid kogemuste saamist ja, et see teeks teid õnnelikuks ning, et te tuleksite kodueestisse ja jagaksite sealt saadud kõige paremat meile edasi, et kodueesti inimesed saaksid olla kogukond kellega meil oleks koos hea olla. Meil tõesti on siin praegu keerulised ajad kus kellel võimu ja raha vaatavad oma riigi rahvale ülalt alla ja ei hoolita ei lastest ega eakatest. Sellisel ühiskonnal pole tulevikku. Õige hoolivus peab saama alguse perekonna kokkuhoidvusest kui kõige tähtsama väikese osakese kokkuhoidvusest ja hoolivusest. Katkisi perekondi on liiga palju, koduvägivalda on liiga palju ja koolikiusamist ning töökohasisest kiusamist on liigapalju. Üleolevus ja olukord- teen mida tahan oma võimuruumis peab kaduma ning armastus ja hoolivus peab võitma. Inimesed, kes soovivad mida teie on kodumaal teie kõige lähedasemad!

Vasta

……….Tv3–s saatejuhina ta ei jätnud endast just toreda inimese muljet, pigem mõjus külma ja kõrgi inimese mulje,vastupidiselt meessaatejuhtidele.
Ja väga kauges minevikus ,tema vanemate lähedaste poolt on kahjuks ebameeldivaid kogemusi ette tulnud.
See külm hoiak on temas ilmselt esivanematelt juba päritud.

Vasta

Mina arvan täpselt vastupidi. Minule ta väga meeldib. Hästi tore ja rõõmus inimene.

Vasta

Liis on inimesena sümpaatne, kuid tele-ja raadionäona harju keskmine. Ehk oleks aeg ka oma karjäär uues riigis leida?

Vasta

Liis võiks ikka end kurssi viia norra toidukraami kohta, pole see asi nii roosiline midagi nagu ta väidab. Vähegi dokumentaale vaadates ja uurides saad teada et norra lõhe on üks mürgisemaid ja antibiootikume kurguni täis.

Vasta