Näita 8 kommentaari

Mõista selliseid migrante. Oma kodumaa on ikka endale kõige lähedasem ja jääb ka selleks.

Vasta

Propaganda on olnud; on; ja jääb..: võõras kultuuris sa ei ole keegi!🌻

Vasta

See,kes sa oled või ei ole,on ikka sinu oma otsustada.Nii kodus,kui välismaal aga välismaal elades saab see väga kiiresti selgeks.
Kui ainus tegevus on vinguda,kui kehva valitsus meil on ja,kui väikesed toetused,siis ehk olekski hea natuke eemale saada. Kaugelt saab pildi selgemaks.Pudrumägesid pole kusagil ootamas Ka mitte Hispaanias Aga kolmas aasta läheb ja veel tagasi ei kipu

Vasta

Tean seda mõnusat ja stressivaba tunnet võõrsil. elasin ja töötasin ise 8aastat Taanis.väga ils aeg oli.tõesti pingevaba.olid ise endaga ,kõik olid sõbralikud ja lahked,tööjuures alati abis.imeline aeg.olude sunnil tulin tagasi.kahetsen seda siiani.siinne ühiskond on midagi muud.ahnus ja kadedus ümberringi.olen juba 9aastat siin elanud ja ausalt vihkan seda võltsi klantsi,eneseimetlus ja matslikkust. Siin kõik paistab kohe silma.selle ongi hea olla mõnda aega mujal,siis näed lahtiste silmadega kõike.pole ka imestada,see ühiskond on kupjad ja pärisorjad.siin puudub intelligents ja ka eliiti siin pole Eliitt hoiab ühiskonnas taset.aga mis parata.see ongi selline riik ja seda matslust ei muuda miski.see on sisse juurdunud.kui muud pole kogenud,siis tead et nii ongi õige.jah,kurb.ei saa iialgi endid teistega võrrelda.

Vasta

Varsti mõistad. Uus ajusurnud valitsus toob sulle põrgu õuele.

Vasta

Loodan, et enne äraminekut hääletati ikka siimutütre poolt ..

Vasta

Kuda muidu saab siis elu Eestis närusemaks minna kui ei vali Siimu tütart.meil on ju EL kõige kiirem ja kõrgem hinna tõus ja kõige kiirem majandus langus.täname Kaja ja tema valitsust..Kaja ju ütleb MINA ja MINU VALITSUS.

Vasta

Kohe kõik siit ära kui ei meeldi.See Vallimäe ei ole veel sinna jäänud.Võiksite natuke ta tausta uurida.

Vasta