Näita 15 kommentaari

Olgu, mulle muidugi ei meeldiks meelde jätta vaenlaste nimesid, aga siis hakkan jätma! Sõna pole vaba! Meelsus on vaba edasi. Edu Marti Aavik! Teeni valitsust!

Vasta

Üks argpükslik ja vastik tegelane,kellel isegi isamaa pole püha.Las läheb siis Putini saba alla.

Vasta

Kui meediat poleks oleks elu eestis rohkem läbi paistvam
Et teha lugu tuleb enne mõelda ja siis osata 🤣
Pole mõtet prügi toota 🤣

Vasta

Kes siin argpüks on? Nimegi ei julge ise panna. Vooglaid on üks kõige julgemaid inimesi siin haiges eestis.

Vasta

Pa

Vasta

sisuliselt ei öelnud Varro ju midagi valesti…kuigi tegelikult on seal Venemaal olukord hullemgi veel.Aga meil siin jah lipp Pika -Hermani tornis on küll väliselt sini-must-valge aga sisult üleni sinine …Kogu ,me vabadus enesemääramine ja iseseisvus on maha müüdud Brüsselile.

Vasta

Postimees on siiski mõjutatud,kui Varro jutust aru ei saanud,aga eks igaüks külva oma vilja…ja ikaldub ükskord nagunii.

Vasta

Ma ei tea kas ta on kuu pealt kukkunud,millal enne venemaal inimese põhiseaduslikud õigused on tagatud olnud.Ta lihtsalt loodab seda et kui piisavalt venelastele poeb ja mõned Eestlased neile kätte näitab keda maha lasta siis temale antakse eriõigused ja ülejäänud vaadaku ise kuidas ellu jäävad

Vasta

Aga tekelikult nii Eestis ongi .Mis keelab poltimehel küsimast . Kas Eesti ikka on demokraatlik VABA riik. Eesti enda kohtusüsteem tõendab ,et Eesti pole demokraatlik vabariik. Võtke põhiseadusest ära bemokraatja ja sõna vabariik . Saate sellise Eesti nagu ta praegu on . Ja ei pea valetama …

Vasta

Varro Vooglaid seisukohad ja väljaütlemised on ammu ületanud igasugused piirid!

Vasta

Mindi jälle lihtsama vastupanu teed. Mõistame hukka! Jättes käsitlemata kõik selle, mida inimene tegelikult öelda soovis.

Vasta

Kes siin rohkem on propageerinud! Olid ju Refid need, kes esitasid esimesena küsimuse Eesti kuulumise kohta Venemaa koosseisu! Tundub, et mõningatel inimestel haugi mälu!

Vasta

Mina ka ei poolda Eesti mõlemapoolset okupeetimist.

Vasta

Kõlbab ainultpersepühkimiseks nagu ka päevaleht ja ekspress

Vasta

Mina seisan Varroga. Parem Vene okupatsioon kui satanistide valitsus.

Vasta