Reklaam sulgub sekundi pärast

Jalgpall

toetab Chanz

Video: Mourinho viskas oma medali fännile ning solvas hiljem parklas kohtunike

Jose Mourinho
Jose Mourinho — FOTO: Scanpix

Eile hilisõhtul lõppenud Euroopa liiga finaalis valusa kaotuse saanud AS Roma peatreener Jose Mourinho viskas oma hõbemedali tribüünil olnud fännile ning sõimas hiljem parklas kohtunike.

Budapestis toimunud finaalis alistas Sevilla pärast penaltiseeriat AS Roma ning krooniti seitsmendat korda tugevuselt teise eurosarja võitjaks. 

Sevilla – AS Roma 1:1 (55. ov. Gianluca Mancini – 35. Paulo Dybala). Penaltitega võitis Sevilla 4:1

Üks noor fänn sai Mourinho hõbemedali omale:

 

AS Roma peatreener oli peale kohtumist kohtunike peale väga pahane:

Sevilla vägev seeria jätkus – Jose Mourinho oma sai läbi!

Läbi aegade üks edukamaid ja parimaid eurosarjade peatreenereid (Mourinho) on oma treeneri karjääri jooksul osalenud kahes Meistrite liiga, kahes Euroopa liiga ja ühes Konverentsiliiga finaalis ning võitnud kõikidel kordadel ka karika. Nüüd sai see vägev seeria läbi, kui oma kolmandas Euroopa liiga finaalis tuli esimest korda jääda ilma võiduta.

Sevilla oli enne tänast kohtumist kuuekordne Euroopa liiga võitja, mis on ühtlasi kogu selle sarja parim näitaja. Hispaania klubi polnud sarnaselt AS Roma tänasele peatreenerile varem kaotanud mitte ühtegi Euroopa liiga finaali (kuus finaali ja kuus karikat) ning see ülivõimas seeria sai jätku – seitsmes finaal ja seitsmes karikas. USKUMATU! 

Jalgpall

toetab Chanz