Reklaam sulgub sekundi pärast

Jalgpall

toetab Chanz

Kümned Fiorentina fännid arreteeriti Praha baaris kuna nad ründasid West Hami fänne Euroopa Konverentsiliiga finaali eel, mängu ajal vigastasid West Hami fännid Fiorentina kaptenit

West Hami fännid
West Hami fännid — FOTO: Twitter

Politsei teatel vahistati kümned Fiorentina fännid pärast seda, kui rünnati West Hami fänne enne kolmapäevaõhtust Euroopa Konverentsiliiga finaali.

Rahutustes sai vigastada vähemalt kolm inimest ning rünnati ka politseiniku. Pärast korrarikkumisi oli Tek'ila Tek'ila baari juures maas klaasikillud ja põlenud tool.

West Hami fänn, kes ei soovinud oma nime avaldada, ütles, et "suur grupp" Itaalia poolehoidjaid ründas Rytirska tänava baari.  Fänn sõnas veel et: "Kolm meie kaaslast sai vigastada. Nad on haiglasse viidud." Ta ütles, et üks tema sõber sai "üsna raskelt" vigastada "massiivse lõikehaavaga" pähe, lisaks on veel kaks inimest saanud haavata.

Mängu ajal vigastasid West Hami fännid Fiorentina kaptenit Cristiano Biraghit, kes sai tabamuse vastu pead tugeva topsiga ning mehel tekkis suur haav, mis tuli kiirelt ära siduda.

Finaali võitis 2:1 West Ham, kes võitis oma esimese suure karika enam kui 40 aastase vaheaja järel dramaatiliselt pärast 90. minuti võiduväravat, mille lõi inglane Jarrod Bowen.

Jalgpall

toetab Chanz