Joel Ostrati uues reisisaates avastab armastatud meisterkokk maailmaköögi lahedamaid roogasid ja erilisemaid toidupiirkondasid ning saab muidugi kohalikelt ka häid salanippe, millega kodus oma toite veelgi paremaks timmida. Maitserännaku esimeseks sihtpunktiks on Itaalia põhjaosas asuv Emilia-Romagna regioon. Avasaates suundub Joel Itaalia toiduorus asuvasse Parmasse, mis on maailmale kinkinud muuhulgas nii parmesani kui Parma singi. Joeli esimeseks reisikaaslaseks on Tanja Mihhailova-Saar. Vaata lähemalt videost. Tühista Δ Kommenteeri Kommentaarid puuduvad — FOTO: Eesti PäikeseVägi Sisuturundus Vastutustundlik energiakasutus: toetused päikesepaneelide ja energiasalvestite paigaldamiseks — FOTO: Autopay omandus Sisuturundus Keskendumine madala kuluga autolaenudele on edu toonud!
— FOTO: Eesti PäikeseVägi Sisuturundus Vastutustundlik energiakasutus: toetused päikesepaneelide ja energiasalvestite paigaldamiseks
Foto: TUUB Sisuturundus Mis imeasi on TUUB? Kvaliteetsed ja kodumaised püksid päästavad päeva igas olukorras
Foto: 123rf Sisuturundus Eelista Eestimaist Pimedusest väsinud? Just need kodumaised tooted toovad valguse tagasi sinu koju
Foto: 123rf Sisuturundus Eelista Eestimaist Lapsed on elu õied! Just need kolm asja on veel sinu pisipõnni mänguasjade seast puudu