Reklaam sulgub sekundi pärast

CRU Restoran Tallinnas – ajaloolise võlu ja kulinaarse meisterlikkuse kohtumispaik

Sisuturundus

restoran
CRU Restorani — FOTO: CRU Restoran

Tallinna vanalinnas, ajalooliste müüride vahel, peitub CRU Restoran – tõeline gastronoomiline pärl. CRU restoran on pälvinud rahvusvahelised kõrged tunnustused tõestades sellega oma erilist kohta Eesti restoranimaastikul.

CRU restorani lugu algab hoone ajaloost, mis ulatub tagasi keskaega, pakkudes külalistele võimalust süüa ja nautida jooke samades ruumides, kus kunagi käis elu sajandeid tagasi. Restorani interjöör on hoolega taastatud ja kujundatud nii, et see peegeldaks ajaloolist hõngu, kuid samas oleks mugav ja kaasaegne. See on koht, kus iga detail on läbimõeldud - alates pehmetest toolipatjadest kuni õdusalt kumavate küünaldeni. 

restoran
CRU Restorani

CRU on tuntud oma erakordse köögi ja silmapaistva atmosfääri poolest. Restorani peakokk, Mark Keerd, on kulinaaria valdkonnas tuntud nimi, kelle kirg ja loovus peegelduvad igas roadetailis.

restoran
CRU restorani peakokk Mark Keerd — FOTO: CRU restoran

Peakokk Mark Keerd, CRU Restorani südame ja hinge looja, on kulinaarne visionäär, kes oma isikupärase lähenemisega köögikunstile on loonud midagi enamat kui lihtsalt restorani – ta on loonud elamuse. Intervjuus jagas Mark oma kulinaarset teekonda, alates hetkest, mil tema huvi toidu vastu süvenes 2008. aastal. See kogemus mõjutab tema tööd CRU-s, kus ta rakendab toorainete maksimaalset kasutamist ja jätkusuutlikkust. Tema oskuslik käsi ja detailidele pühendunud tähelepanu tagavad, et iga roog on meistriteos.

CRU restorani menüüs olevad road peegeldavad Marki isiklikku lugu ja kogemusi. Borš, mis pärineb tema lapsepõlvest ja on valmistatud vanaema retsepti järgi, on üks paljudest näidetest, kuidas isiklikud mälestused ja traditsioonid saavad osaks kaasaegsest kulinaariast.

restoran
CRU Restoran
restoran
CRU Restoran

Lisaks isiklikele lugudele ja kogemustele, rõhutab Mark menüüs minimalistlikku, kuid selgete ja puhta maitsega toiduvalmistamise stiili. Tema eesmärk on luua road, kus iga koostisosa maitse on arusaadav ja tasakaalustatud. See lähenemine mitte ainult ei rõhuta toidu kvaliteeti, vaid tagab ka unikaalse maitseelamuse iga kord, kui külastate CRU restorani Tallinnas.

CRU restoran on saanud tunnustust ka rahvusvahelistelt organisatsioonidelt, nagu Michelin Guide, Fasltaff  ja White Guide, mis kinnitab restorani kõrgetasemelist kööki ja teenindust. Selline tunnustus on märk sellest, et CRU ei ole lihtsalt restoran, vaid sihtkoht, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, alates atmosfäärist kuni iga roa viimse komponendini.

Vaata lähemalt videost:

Eriti tähelepanuväärne on CRU Restorani Valentinipäeva pakkumine. Sellel õhtul pakub restoran 5-käigulist maitsemenüüd koos hoolikalt valitud veinipaketiga vaid 95€ eest. See on ideaalne võimalus nautida Mark Keerdi kulinaarseid meistriteoseid romantilises ja ajaloolises õhkkonnas Tallinna vanalinna restoranis..

Tee rohkem avastusi CRU Restorani kohta nende kodulehelt ning ära unusta broneerida oma järgmine õhtusöök!

Kommentaarid puuduvad